Hírek

Elérhetőségek

INGYENES IVARTALANÍTÁSI LEHETŐSÉG PÁLYÁZAT

 

INGYENES IVARTALANÍTÁSI LEHETŐSÉGET NYÚJTÓ
PÁLYÁZAT

 

Zámoly Község Önkormányzata pályázni kíván a Magyar Falu Program keretében „Felelős állattartás elősegítése” című, MFP-FAE/2021 kódszámú alprogramban megfogalmazott célokra, melyben lehetőség nyílik

 

CICÁK ÉS KUTYÁK INGYENES IVARTALANÍTÁSÁNAK TÁMOGATÁSÁRA.

 

Településenként a pályázható keretösszeg: 1.500.000,- Ft

 

A pályázat elnyerése esetén az állatok ivartalanítását a Csákvári Állatorvosi Rendelőben Dr. Balog Eszter állatorvos végzi úgy, hogy az állatokat – előre egyeztetett időpontban – a gazdák szállítják a rendelőbe, melynek címe: 8083 Csákvár, Szabadság u. 26. Az erről szóló szerződés 2021. május 18-án aláírásra került.
 

A pályázat benyújtásához szükséges az előzetes "Igényfelmérő ív" kitöltése, amelyen a jelentkező gazdák nevét, címét és az állatról szóló információkat szükséges megadni, továbbá az állattartónak aláírásával szükséges igazolnia az adatok hitelességét. A jelentkezésre nyitva álló idő alatt a megadott elérhetőségeken történik egyeztetés az aláírás lehetőségéről.

Az ivartalanítási igényeket kizárólag az  ivartalanitasakcio@zamoly.hu e-mail címre küldött levélben fogadjuk, a következő adatok feltüntetésével: az állattartó neve, címe, telefonszáma, kutya/cica megjelölése, az állat súlya. Internet elérhetőség hiányában telefonon Nagyné Méhes Mónika képviselő segít az igény rögzítésében.

Jelentkezésre a keretösszeg erejéig van lehetősége a Zámolyon állandó lakcímmel rendelkező és életvitelszerűen Zámolyon élő állattartóknak, a községben tartott állataik vonatkozásában.
Jelentkezési határidő: 2021. június 15. 
(a határidő elmulasztása jogvesztő)
 

A jelentkezés csupán a pályázat benyújtásához szükséges igényfelmérést szolgálja, az semmilyen kötelezettséggel nem terheli a jelentkezőt, az állatorvost és az önkormányzatot.
Amennyiben a pályázat támogatásban részesül, azonnal értesítjük a jelentkező állattartókat és a jelentkezési sorrend alapján válnak jogosulttá az állatorvossal történő időpontegyeztetésre.

Az ivartalanítási beavatkozás függ az állat aktuális egészségügyi állapotától, így az állatorvosnak jogában áll a beavatkozást megtagadni, későbbi időpontra áthelyezni.
A beavatkozás feltétele kutyák esetében a mikrochippel és a veszettség elleni oltásokkal való rendelkezés, melyek hiánya esetén az állattartó ezen beavatkozásokat saját költségére elvégeztetheti.
A pályázati keretösszeg egészét az állatok ivartalanítására kívánjuk fordítani. 

További információk: Nagyné Méhes Mónika képviselő – 06/70/315-85-55

PLAKÁT