Hírek

Elérhetőségek

Alpolgármesterek

VIMMER PÉTER alpolgármester

Vimmer PéterVimmer Péter vagyok. 1978-ban születtem Székesfehérváron. Általános iskolába a Velinszkybe és a Zentai útiba jártam. 16 évesen költöztünk Zámolyra. Nem terveztük, hogy itt fogunk lakni csupán a véletlennek köszönhető, de ez a véletlen egy olyan helyre vezetett, ahol otthonra, barátokra és egzisztenciára találtam. Az itteni élet segített a pályaválasztásban is, mely az végül az állattenyésztés lett. A szakirányú érettségi után megszereztem a technikusi minősítést. A középiskolai tanulmányaim befejeztével sem hagytam abba a tanulást, OKJ-s tanfolyamokon vettem részt, hogy a hivatásomat minél magasabb szinten tudjam művelni. Az iskoláim befejezése után a Zámolyi Mg Zrt-nél kezdtem dolgozni. Itt végigjártam a ranglétrát és az ágazatvezetésig jutottam. Helyileg, a Zámoly és Székesfehérvár között elterülő, Borbála pusztai sertéstelepen dolgozom.

Igyekszem kivenni részemet a zámolyi civil társadalmi életből. A hagyományőrző szüreti felvonuláson évek óta részt veszek. Egy éve tagja vagyok a Zámolyi Polgárőr Egyesületnek, az idei évtől annak vezetését is segítem.

2010 októberétől – az Önök jóvoltából - Zámoly község képviselőtestületének a tagja vagyok. Hitvallásom, hogy pártpolitika nélkül is lehet tenni a közösségért, pusztán szorgalommal, jóérzéssel, józanésszel.

 

"Értelmetlen azt mondani, minden tőlem telhetőt megteszek. Azt kell tenned ugyanis, amit a helyzet megkövetel." (Winston Churchill)

Elérhetőségek:

Telefon: 06/20/504-25-44

e-mail: vimmer.peter@gmail.com